Om L. Hjertnes AS

L. Hjertnes AS

L. Hjertnes AS si historie strekker seg tilbake til 1948 og stiftinga av Ludvik Hjertnes Sagbruk. I 1970 gjekk selskapet over til aksjeselskap og hovudaktiviteten gjekk frå sagbruk til produksjon av takstolar. Dette har ført til ei utvikling med moderne maskinpark, gode IT-løysingar og eigen transport til våre kundar. I tilegg kjem prosjektering og mange andre tenester for bygg og anlegg som me kan tilby. L. Hjertnes AS ligg sentralt plassert i Vestland Fylke og vår styrke er gode produkt og rask levering ut til kunden og på byggeplassen.

Slik kan me hjelpe deg 

Me har fagfolk som kan prosjektera og kome med forslag til gode løysingar på din førespurnad. Har du tenkt gjennom dine behov og utfordringar? Då er det lettare å få laga løysingar som dekker alle krav som stilles. Våre ingeniørar har gode verktøy og lang erfaring. Vi hjelper deg gjennom ein god og trygg salgs-prosess.

Levering

Når prosjektet er ferdig teikna, går det til produksjon. Ei produksjonslinje med tre separate Hundegger SC3 sager. Stor kapasitet og stor nøyaktighet. 

Eiga transportavdeling med tre bilar, tek leveringa direkte ut til deg.

Transport av takstol og precut
Transport av takstolar

Prosjekt 


Jatak-alliansen er en allianse av selvstendige og uavhengige bedrifter som utvikler, prosjekterer og produserer konstruksjoner for bygging i tre, slik at du som kvalitetsbevisst kunde skal nyte godt av innovative og effektive løsninger- med fokus på bærekraft og miljø.

jatak.no